Stichting Blijven Drijven

In 2007 is de Stichting Blijven Drijven opgericht om wat Robert Jasper Grootveld begon, te voltooien: het vrijheidsbeeld van Amsterdam, De Oceaan. De Stichting verzorgt nu de gehele groene vloot van Grootveld, stimuleert het leven op water en organiseert in dat kader allerlei leuks en zinnigs onder het motto: alles wat op het land kan, kan ook op het water.

donderdag 13 augustus 2009

De oceaan doet Haarlem aan

11, 12 en 13 september zal met de Oceaan te bezichtigen zijn in Haarlem tijdens de Haarlemse Vaardagen. De Haarlemse Vaardagen is een soort Mini-Sail waar vele mooie schepen te bezichtigen zijn.

De organisatie van de Haarlemse Vaardagen heeft “De Oceaan” een mooie plek midden in de stad toebedacht, waar wij de vele duizenden mensen hopen te begroeten. Ons “groene” schip zal zo wie zo al opvallen te midden van de vele andere luxe jachten en schepen, maar ook willen wij graag een aantal direct uitdagende, slimme, nieuw en simpele, kleurrijke, speelse, fantastische en spectaculaire activiteiten en happenings organiseren.

Een belangrijke activiteit wordt het drijvende tuintjes bouwen met kinderen.

De Vaardagen staan bekend om de enorme gezellige sfeer. Het hele evenement wordt door vrijwilligers gedragen. Gelukkig hebben we een aantal sponsoren gevonden die ons bij de invulling materialen ter beschikking stellen.
volg de activiteiten verder op DEOCEAAN

Geen opmerkingen: